gravatar

Son Durak 2 ( Final Destination 2 )


19 yaşındaki kimberly corman, arkadaşlarıyla birlikte daytona beach’e doğru bir yolculuğa çıkmıştır. ilk başlarda herşey yolunda gözükmektedir. yola bakarak geçirecekleri ateşli saatlerin hayalini kurarlarken büyük bir kaza olur. serinin bir önceki filmi son durak’taki gibi sadece bir avuç genç kazadan kurtulmayı başarır. kader, çok geçmeden karanlık ağlarını şanslı gençlerin başına örmeye başlar. teker teker ölmekten kurtulmanın bir yolunu aramaya başlarlar. fakat kaza geliyorum demez…

gravatar

Son Durak (Final Destination)


Alex lise arkadaşları ile beraber Paris’e gezmeye gitmeye hazırlanmaktadır. 180 numaralı uçağın düşüşünü önceden gören Alex arkadaşlarını uyarır. Uçağa binmenin iyi bir fikir olmadığına ikna eder ve uçak da gerçekten düşer.
Böyle bir kazadan kurtulmalarına rağmen arkadaşları garip bir şekilde bir bir ölür.Cinayetlerin yerini ve zamanını önceden sezmeye başlayan Alex ölüme karşı koymaya çalışır.

gravatar

Terminatör 3 : Makinelerin Yükselişi


John Connor’ın yargı gününün engellenmesine yardım edişinin üzerinden yaklaşık 10 yıl geçmiştir; bu yargı günü, Skynet’in son derece gelişmiş makineler ağının kendi bilinçlerini kazanıp, insan ırkını yok etmek üzere programlandığı gündür. Ancak, Skynet’in Connor’ı öldürme ve insan ırkına savaş açma girişimlerine rağmen, 29 Ağustos 1997 günü geldiğinde, herhangi bir olay olmamıştır. Artık 22 yaşında olan Connor “kayıt dışı” yaşamaktadır: Ne evi, ne kredi kartı, ne telefon numarası, ne de işi vardır. Yaşadığına dair hiçbir kayıt yoktur. Skynet tarafından izinin bulunmasına imkan yoktur. Ta ki Skynet’in o güne dek ürettiği en gelişmiş cyborg öldürme makinesi T-X geleceğin gölgelerinden çıkıp gelene dek. Halefi T-1000 tarafından yarım bırakılan işi tamamlamak üzere geçmişe gönderilen bu makine, güzel olduğu kadar da güçlü ve acımasızdır.

gravatar

Terminatör 2 ( Mahşer Günü )


1997 Ağustos’unda yaşanan ve 3 milyarı aşkın insanın ölümüne neden olan olayın üstünden yıllar geçmiş ve 2029 yılına gelinmiştir. John Connor makinelere karşı insan direnişinin lideri konumundadır. Onu 2029 yılında yok edemeyen makineler şimdi yok edemedikleri düşmanlarını geçmişte yok etmeyi denemeye karar verirler ve John’un 10 yaşında olduğu döneme bir yok edici makine yollarlar. Buna karşılık john da o dönemde kendisini korumak için daha önce annesini öldürmek göreviyle geçmişe yollanan yok edici makinenin daha üst bir modelini geçmişe yollar. İki yok edici makine arasında John Connor için büyük bir mücadele başlar. Bu arada henüz yaşanmamış olan 1997 Ağustos’unda yaşanacak olan felaketin mimarı olan Skynet adlı sistem de yavaş yavaş faaliyetlerini artırmaya başlamıştır. John ve onun koruyucu makinesi John’un annesini akıl hastanesinden kaçırıp Skynet’i durdurmak için işbirliğine girişirken diğer yok edici makine de John’u yoketmek için onların peşinden gitmektedir.

gravatar

Terminatör 1


2029 yılına gelindiğinde dünyayı artık makineler idare etmektedir, tüm kontrol onlardadır. Ve makineler, insanları yok etmektedirler. Makineleri yenecek tek kişi vardır, John Connor. Bu yüzden makineler bu adamın doğmasına engel olmak için, zaman makinesiyle geçmişe yani 12 Mayıs 1984 yılına dönüp, çocuğun annesini Sarah Connor’u öldürecek bir siborgu (Terminatör) dünyaya yollarlar. Terminatör’ün tek amacı vardır yani: Sarah’ı yok etmek.
Ancak, terminatörün bu görevini engellemek üzere insalar da Kyle Reese adında bir adamı aynı gün geçmişe gönderirler, Kyle’ın görevi de Sarah’ı terminatörden korumaktır.

gravatar

Ölümcül Deney 3 : İnsanlığın Sonu


Nevada çölünde saklanan Alice her insanoğlunu ölümsüz olmakla tehdit eden ölümcül bir virüsü yok etmek ve adaleti aramak için yeniden Carlos Olivera, L.J.’le birlikte yeni hayatta kalanlar Claire, K-Mart ve Hemşire Betty’iyle işbirliği yapar. Umbrella Corporation tarafından tutsak alındığından itibaren, Alice biojenik deneylere maruz kalmıştır ve genetik olarak insanüstü güçleri, duyuları becerileri değişikliğe uğramıştır. Hayatta kalmak isteyen biri olursa, bu becerilere ve daha fazlasına ihtiyacı olacaktır.


1.Kısım:

2.Kısım:

3.Kısım:

4.Kısım:

5.Kısım Son:

gravatar

Ölümcül Deney 2: Kıyamet İzle


Raccoon Hastanesi’nde gözlerini açan Alice yine virüsü durdurmanın yollarını ararken, harabe olmuş şehir Raccoon’dan da kaçmaya çalışıyor.
Bütün şehirde tek başına kaldığını sanarak dolaşmaya başlayan Alice, bu felaketten kurtulmayı başarmış birkaç kişiyle karşılaşır. Fakat bir türlü kaçamadığı şehri zombilerden temizlemeye ve virüsü durdurmaya çalışan Alice ve ekibinin önünde şimdi bir de yeni düşmanı vardır: Yaşayan herkesi öldürmeye niyetli olan Umbrella’nın son yaratığı Nemesis…

1.Kısım:




2.Kısım:

gravatar

Ölümcül Deney (Resident Evil)


Umbrella adındaki Dünya devi bir şirket teknolojik aletler,uzay araçları,sağlık ve kişisel bakım ilaçları ve silah üretimi gibi çeşitli alanlarda üretim yapmaktadır.Dünya’nın pek çok yerinde Umbrella sanayi kuruluşları bulunmaktadır.Ancak Umbrella’nın asıl merkezi Kuzey Amerika’daki Raccon City’dir.Ancak Umbrella hakkında kendi çalışanlarının bile bilmediği bazı tehlikeli,gizli projeler yürütülmektedir.Bunların başında biyolojik silah,genetik testler ve ölümcül bir virüs gelmektedir. Umbrella’nın yürüttüğü bu araştırmaların yapıldığı yer altı tesisi Hive’da T-virüsü adındaki bir enfeksiyon serbest kalır.Bunu takiben tesisin tüm gücünü elinde tutan Kızıl Kraliçe adındaki süper bilgisayar,virüsün yayılmasını engellemek için,tüm çalışanların ölümü pahasına tüm tesisin giriş ve çıkışlarını kapatır.Alice ve Rain,tüm araştırma ekibini ortadan kaldıran virüsü izole etmekle görevli S.T.A.R.S isimli komando takımını yönlendirmekle görevlidir.Tesise giren ekip kısa bir süre sonra korkunç bir gerçekle karşı karşıya kalacaklardır.Öldükleri sanılan şirket çalışanlarının bilinçlerini kaybedip akli dengelerini yitirerek ete ve kana susamış yamyamlara yani zombilere dönüşmüşlerdir.Zombilerin bir ısırığı veya ufacık bir tırmığı virüsün yayılmasına ve birkaç saat içinde sizinde onlardan birine dönüşmenize neden olur.Bu yer altı tesisinde Umbrella için çalışan bilim adamlarının denek olarak kullandıkları insanlara aşırı dozda T-virüsü vermeleri sonucu mutasyona uğrayıp ölümcül yaratıklara dönüşmüşlerdir.Bu labaratuvar yaratıklarından biri de serbest kalmıştır üstelik.Alice’in ve ekbinin artık sadece zombilerle değil bu tehlikeli yaratıkla da başları beladadır.
1.Kısım:


2.Kısım:

gravatar

Son Durak 3 (Final Destination 3)


Mezuniyet gecesi için düzenlenen eğlenceye katılmak üzere lunaparka giden wendy, hız trenine bindikleri sırada hayalle gerçek arasında korkunç bir kabus görür. birkaç dakika içinde eğlencenin zirvesini vadeden tren bir ölüm makinesine dönüşecektir. trenden inmek isteyen wendy’e arkadaşı kevin da katılır ancak gençler arasındaki tartışma uzayınca görevliler bir grubu trenden indirirler. kendi aralarındaki kavgaya devam eden gençler az sonra arkadaşlarının ölümüne tanık olmaktan kaçamayacaklardır. hikayenin bundan sonrası seriden aşina olduğumuz biçimde devam ediyor ve gençlerle azrail arasında korkunç bir düello başlıyor.

gravatar

KPSS-2008/4 Yerleştirme Sonuçları

2008 kpss yerleştirme sonuçları bugün yani 19 ocak pazatesi belli oldu.işte yerleştirme sonucu öğrenmek için

tıklayınız...

gravatar

Asi 50. Bölüm Fragmanı,Asi 50. Bölüm Fragmanı İzle

gravatar

Asi 49. Bölüm,Asi 49. Bölüm İzle

gravatar

Adanalı 10. Bölüm,Adanalı 10. Bölüm İzle

gravatar

Yemekteyiz 16 Ocak Cuma İzle,Yemekteyiz 16.01.09 Cuma

gravatar

Yabancı Gelin 2. Bölüm İzle,Yabancı Gelin 15 Ocak İzle

gravatar

Yemekteyiz 15 ocak Perşembe / Yemekteyiz 15.01.09 Perşembe İzle

gravatar

Annem 51. Bölüm / Annem 51. Bölüm İzle

gravatar

Sonbahar 18. Bölüm Fragmanı / Sonbahar 18. Bölüm Fragmanı İzle

gravatar

Yaprak Dökümü 97. Bölüm Fragmanı / Yaprak Dökümü 97. Bölüm Fragmanı İzle

gravatar

Tek Türkiye 52. Bölüm Özeti


Dila, Şivan’la anlaşması gereği dağda kalıyor. Tarık, Dila’nın neden dağda kaldığını anlayamazken, bir not her şeyi açıklıyor. Tarık ve ekibi Dila’yı kurtarmak için Botan ile anlaşma yoluna gidiyorlar. Şivan ise Dila’ nın örgütün önderine götürülmemesi için her yolu deniyor ama başaramıyor. Örgüt ve Tarık’ın ekibi arasında çıkan çatışmada Botan yaralanıyor ve köye sığınıyor. Dila için ise sona doğru geliniyor. Tarık, Dila için ne yapacak?

TEK TÜRKİYE / YENİ BÖLÜM
SAMANYOLU
15 Ocak Perşembe 19:40

Etiketler: Tek Türkiye, tek türkiye 22 Ocak, tek türkiye 22 Ocak fragmanı, tek türkiye 22 Ocak izle, tek türkiye 22 Ocak kasım Perşembe izle, tek türkiye 22 Ocak Perşembe, tek türkiye 22 Ocak Perşembe fragman, tek türkiye 22 Ocak Perşembe fragman izle, tek türkiye 22 Ocak Perşembe izle, tek türkiye 22.01.09 izle, tek türkiye 22.01.09 Perşembe, Tek Türkiye 52. bölüm, Tek Türkiye 52. bölüm fragman videosu, Tek Türkiye 52. bölüm Fragmanı, Tek Türkiye 52. bölüm fragmanı izle, Tek Türkiye 52. bölüm kesintisiz izle, Tek Türkiye 52. bölüm özeti, Tek Türkiye 52. bölüm seyret, Tek Türkiye bölüm tekrarı izle, Tek Türkiye bu haftaki bölüm özeti, Tek Türkiye gelecek bölüm fragmanı izle, Tek Türkiye Izle, tek türkiye yeni bölüm fragmanı izle, tek türkiye yeni bölüm izle

gravatar

Melekler Korusun 3. Bölüm Özeti

İpek, aranan bir kapkaç çetesi üyesi midir? Melek derdine çare bulabilecek midir? Karakolda gerçekten ayna var mıdır?

Mualla evlenme arifesinde ama dertli! Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar; Mualla’yı da Kazım’a vermesinler türküsü Galata köprüsünden tüm İstanbul’a çınlar!

Kehribar’ın evinin istimlak edilecek olmasıyla Melek için ev bulma telaşı başlar! Melek kız başına bu zorlu şehirde aradığı evi bulabilecek midir? Bulabilse bile evi tutabilecek midir? Tutabilse bile karşılaşacağı sürprizlere ne kadar hazırlıklıdır?

Esin ve Özgür para kazanıp kaldıkları yerin parasını ödeme düşüncesindedir; ancak evde ki hesap çarşıya uymaz, Kızların bir meleğe ihtiyaçları vardır ve İpek melekleri olur; ancak söylenen pembe bir yalan işlerin karışmasına daha çok neden olacaktır!

MELEKLER KORUSUN / YENİ BÖLÜM
SHOW TV
15 OCAK PERŞEMBE 20:00

Etiketler: Melekler Korusun, Melekler Korusun 22 Ocak, Melekler Korusun 22 Ocak fragmanı, Melekler Korusun 22 Ocak izle, Melekler Korusun 22 Ocak kasım Perşembe izle, Melekler Korusun 22 Ocak Perşembe, Melekler Korusun 22 Ocak Perşembe fragman, Melekler Korusun 22 Ocak Perşembe fragman izle, Melekler Korusun 22 Ocak Perşembe izle, Melekler Korusun 22.01.09 izle, Melekler Korusun 22.01.09 Perşembe, Melekler Korusun 3. bölüm, Melekler Korusun 3. bölüm fragman videosu, Melekler Korusun 3. bölüm Fragmanı, Melekler Korusun 3. bölüm fragmanı izle, Melekler Korusun 3. bölüm kesintisiz izle, Melekler Korusun 3. bölüm özeti, Melekler Korusun 3. bölüm seyret, Melekler Korusun bölüm tekrarı izle, Melekler Korusun bu haftaki bölüm özeti, Melekler Korusun gelecek bölüm fragmanı izle, Melekler Korusun Izle, Melekler Korusun yeni bölüm fragmanı izle, Melekler Korusun yeni bölüm izle

gravatar

Annem 51. bölüm Özeti

Hamile olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşarken, Musa ise büyük bir mutluluk yaşıyor.

Ayşe erken doğumla kızını, Masal’ı dünyaya getirir. Ayşe’nin büyük mutluluğu, Musa için o anda, içinde bulunduğu durumdan dolayı tam bir şok etkisi olur, zira Zeynep hamiledir.
Başta Zeynep olmak üzere bu durum herkesi inanılmaz şaşırtmıştır. Beklenmeyen bir durum, beklenmedik bir zamanda ortaya çıkmıştır. Ama ne olursa olsun Musa için bu büyük bir mutluluk olmuştur.
Derya evinden kilometrelerce uzakta hiç tanımadığı bir yerde, tanımadığı insanlarla beraber olmaktan dolayı çok şaşkın, İsmail her şeye rağmen çok mutludur. İbrahim ve Zehra ise yine gergin bir bekleyişin içinde, ne yapacaklarını bilemez bir haldedirler.
Zeynep, bu bebeği dünyaya getirmeyi aslında her şeyden çok istemektedir. Fakat Musa’ya duyduğu büyük aşkla, ona olan güvensizliğinin arasında kalmış ne yapacağını bilememektedir.
Musa ise, bu durumu değerlendirmektedir. Çünkü Zeynep’ten ayrılmak istememektedir ve bu bebekle birlikte onunda içinde yeni bir umut canlanmıştır.

ANNEM / YENİ BÖLÜM
KANAL D
15 OCAK PERŞEMBE 20:00

Etiketler: Annem, Annem 22 Ocak, Annem 22 Ocak fragmanı, Annem 22 Ocak izle, Annem 22 Ocak kasım Perşembe izle, Annem 22 Ocak Perşembe, Annem 22 Ocak Perşembe fragman, Annem 22 Ocak Perşembe fragman izle, Annem 22 Ocak Perşembe izle, Annem 22.01.09 izle, Annem 22.01.09 Perşembe, Annem 52. bölüm, Annem 52. bölüm fragman videosu, Annem 52. bölüm Fragmanı, Annem 52. bölüm fragmanı izle, Annem 52. bölüm kesintisiz izle, Annem 52. bölüm özeti, Annem 52. bölüm seyret, Annem bölüm tekrarı izle, Annem bu haftaki bölüm özeti, Annem gelecek bölüm fragmanı izle, Annem Izle, Annem yeni bölüm fragmanı izle, Annem yeni bölüm izle

gravatar

Avrupa Yakası Yeni Bölüm İzle

Avrupa Yakası 175. Bölüm İzle



Avrupa Yakası 175. Bölüm Özeti

Diziye Ekonomik krizden dolayı çekimlerine ara verildikten sonra yine avrupa yakası hayranları karşısına yeni bölümü ile çıkıyor dizide bu hafta ne olacakmı işte Avrupa Yakasının Yeni Bölüm Özeti…

Burhan alkolik oluyor, Volkan Şahika’ya saldırıyor, Dilber Hala kulaklıkla herkesi dinliyor, Fatoş Tanrıverdi’nin eşofmanına deliriyor…

Sertaç kafede barmenliğe başladığından beri Burhan her gece içmektedir.Alkol problemi gittikçe artıp, günlük hayatını etkilemeye başladığında, ofisteki dostları onu bir terapi grubuna göndermeye karar verirler. Volkan, Şahika’ya karşı aniden değişir. Yüz yüze görüştüklerinde Şahika’ya asabi ve saldırgan davranmakta, telefonda ise bir melek olmaktadır. Volkan’ın kendisini de üzen bu tuhaf davranışlar için bir psikoloğun kapısı çalınır. Dilber Hala’nın bir duyma problemi olduğunu zanneden Osman, ona kulağa takılan ve sesleri yükselten bir cihaz alır. Dilber Hala, elbette bu teknolojik gelişmeyi, insanların özel hayatını dinlemek için kullanacaktır! Bülent Bey Avrupa Yakası’na geri döner dönmez, ilişkilerdeki “eşofman eşiği”nden bahseder. Ona göre, sevgililerden biri eşofman giymeye başladıysa, ilişkinin heyecanı bitmiştir! Fatoş Tanrıverdi’yle olan aşkına bu gözle bakmaya başlar. Avrupa Yakası, Avrupa Yakası 176, Avrupa Yakası 176 fragmanı izle, Avrupa Yakası 176. Bölüm Fragmanı, Avrupa Yakası 176.bölüm, Avrupa Yakası 176.Bölüm Fragman, Avrupa Yakası 176.bölüm fragman videosu, Avrupa Yakası 176.Bölüm Fragmanı, Avrupa Yakası 176.bölüm fragmanı izle, Avrupa Yakası 176.bölüm kesintisiz izle, Avrupa Yakası 176.bölüm özeti, Avrupa Yakası 176.bölüm seyret, Avrupa Yakası 21 Ocak, Avrupa Yakası 21.01.09 çarşamba izle fragman, Avrupa Yakası bölüm tekrarı izle, Avrupa Yakası bu haftaki bölüm özeti, Avrupa Yakası canlı izle, Avrupa Yakası Dizi Izle, Avrupa Yakası dizisi, Avrupa Yakası fragmanları, Avrupa Yakası Full Izle, Avrupa Yakası Gelecek Bölüm Izle, Avrupa Yakası gelecek haftaki bölüm fragmanı, Avrupa Yakası ize, Avrupa Yakası izle, Avrupa Yakası Son Bölüm, Avrupa Yakası son bölüm izle, Avrupa Yakası tekrar izlet, Avrupa Yakası ye, Avrupa Yakası yeni bölüm, Avrupa Yakası yeni bölüm fragmanı, Avrupa Yakası yeni bölüm görüntüleri, Avrupa Yakası yeni bölüm izle

gravatar

Yaprak Dökümü 96. Bölüm İzle

Bölümü İzle :



Bölüm Özeti :

Bu Bölümden İtibaren Şevket Karakterini Hasan Küçükçetin canlandıracak…
Şevket evde sevinç gözyaşlarıyla karşılanır. Ama suçlu henüz yakalanmadığı için Şevket hâlâ zan altındadır. Başta Hayriye Hanım olmak üzere, kardeşleri de Şevket’in masumiyetinden şüphe etmektedir.
Aslı, Ferhunde’nin geçmişini kurcalar ve Ferhunde’yi köşeye kıstıracak ipucunu yakalar. Her olayda Ferhunde’nin bir başka yüzüyle tanışan Levent, ilişkisine olan inancını tamamen yitirir. Levent’i kaybedeceğini anlayan Ferhunde, bu olaydan da güçlenerek çıkmanın yollarını arar.
Öte yandan Leyla ile buluşmak için İstanbul’a gelen Nazmi, buluşma saatine kadar Cem’in ailesinin evinde oyalanır. Bu ziyaret sırasında Cem’in evliliği ile ilgili yeni şeyler duymanın şaşkınlığı içindedir.
Leyla ile buluştuklarında onu daha yakından tanımaya çalışan Nazmi’ye, Leyla geçmişinden tam olarak bahsetmez. Leyla’nın başlattığı yalan, giderek büyür. Nazmi, Ali Rıza Bey ve ailesiyle tanışmak için eve geldiğinde bütün aile bu yalana ortak olur.

YAPRAK DÖKÜMÜ / YENİ BÖLÜM
KANAL D
14 OCAK SALI 20:00

gravatar

Buz Devri 2 İzle






imdb puanı : 6.9/10
Yapım : 2006, ABD
Tür : Animasyon / Aile / Komedi
Yönetmen : Carlos Saldanha
Senaryo : Jon Vitti, Peter Gaulke, Gerry Swallow, Jim Hecht
Seslendirenler : Ali Poyrazoğlu, Yekta Kopan, Haluk Bilginer, Queen Latifah, Chris Wedge, Ray Romano, Denis Leary, Agatha Christie, Josh Peck, John Requizamo, S.william Scott, James Sie, George Jacobs, Nicole Defelice
Yapımcı : Lori Forte, Christopher Meledandri
Görüntü Yönetmeni : Carlos Saldanha, Thomas Cardone
Müzik : John Powell
Dağıtım : Özen Film
Süre : 1 saat, 31 dk.
Gösterim Tarihi : 14 Nisan 2006

Filmin Konusu :

Mamut Manny bir aile kurmak istemektedir. Fakat uzun süredir ortalıklarda Manny'den başka bir mamuta rastlanılmadığı için kimse bunun mümkün olduğuna inanmamaktadır. Ta ki bir gün Manny'nin karşısına Ellie isimli bir mamut çıkana kadar. Manny ve Ellie pek iyi anlaşamamaktadırlar çünkü Ellie kendisini bir opossum sanmaktadır. Bu arada ısınan hava, vadiyi okyanus sularından ayıran devasa barajı eritmeye başlamıştır. Bunu farkeden kahramanlarımız Manny, Sid ve Diego tek kurtuluşun vadinin diğer tarafına geçmek olduğu bilirler. Üçü Ellie ve iki opossum kardeşini alarak macera dolu bir yolculuğa adım atarlar.

gravatar

Ölümcül Deney 3 İnsanlığın Sonu






Film Hakkında :

Yapım : 2007, ABD / Avustralya / Almanya / Fransa / İngiltere
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Korku
Yönetmen : Russell Mulcahy
Senaryo : Paul W.S. Anderson
Oyuncular : Christopher Egan, Matthew Marsden, Milla Jovovich, Oded Fehr, Ali Larter, Iain Glen, Mike Epps, Spencer Locke, Linden Ashby, Ashanti , Joe Hursley, Kirk B.r. Woller, James Tumminia, John Eric Bentley, Jason O'mara
Yapımcı : Paul W.S. Anderson, Jeremy Bolt
Görüntü Yönetmeni : David Johnson
Müzik : Tyler Bates, Charlie Clouser
Dağıtım : UNP Filmcilik
Süre : 1 saat, 35 dk.
Gösterim Tarihi : 19 Ekim 2007

Filmin Konusu :

Çok tutulan video oyunu serisinden uyarlanan 100 milyon Dolarlık liste başı Resident Evil’in 3. ve son bölümü filmin kaldığı yerden devam ediyor. Artık Nevada çölünde saklanan Alice (Milla Jovovich) her insanoğlunu ölümsüz olmakla tehdit eden ölümcül bir virüsü yok etmek ve adaleti aramak için yeniden Carlos Olivera (Oded Fehr), L.J.’le (Mike Epps) birlikte yeni hayatta kalanlar Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve Hemşire Betty’iyle işbirliği yapar. Umbrella Corporation tarafından tutsak alındığından itibaren, Alice biojenik deneylere maruz kalmıştır ve genetik olarak insanüstü güçleri, duyuları becerileri değişikliğe uğramıştır. Hayatta kalmak isteyen biri olursa, bu becerilere ve daha fazlasına ihtiyacı olacaktır.

gravatar

Pardon İzle



Filmin Konusu :

İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) kendi basit dünyalarında yaşayan üç arkadaştır… İbrahim’in askere çok geç gitmesinden dolayı resmi üniforma görünce korkuya kapılıp kaçma huyu, onların hayatını dönüşü olmayan bir biçimde değiştirir.

Ziyaret için gittiği arkadaşı Muzo’nun evinde İbrahim’i gözaltına alan polis, yasadışı bir örgütle ilgili ipucu ele geçirdiğini sanır. Sorgulamayı yapan polisin (Bülent Kayabaş) onlara isnat edilen suçlara uygun olarak üçüncü bir isim daha verdikleri taktirde, hemen tamamlanacak dosyayla çıkarılacakları mahkemede suçlamaları reddederek, serbest kalabileceklerini söylemesi üzerine İbrahim’in rastgele bir arkadaşını daha olaya dahil etmesiyle felaketler zinciri başlar.

İbrahim, Muzo ve Aydın, derhal tutuklanarak Sinop Cezaevi’ne gönderilir. Aylar süren mahkemelerden, hiç de üç arkadaşın umduğu gibi bir sonuç çıkmaz. Dışarıdan alınan haberler de pek iç açıcı değildir. İbrahim’in yaşadığı mahallede tanıyıp tutkuyla sevdiği Asuman (Şahnaz Çakıralp) başka biriyle evlenmek üzeredir…

gravatar

14 Şubat Sevgililer Günü Resimleri



gravatar

Sevgililer Günü Mesajı


• Sana doğru bir
kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağınaufacık bir öpücük
kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun!

• Doğan her günün
sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi
yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

• Bir yudum sevgi koskoca bir
okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim.
Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.

• Sana yıldızlar kadar yakın
olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın
olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen
kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için.
Sevgililer günün kutlu olsun biriciğim.

• Seni denizdeki kumlar, gökteki
yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin
ışıklarından daha çok seviyorum.

• Sen çöllerde serap gibisin, engin
denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok
özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!

• Sevgililer öpüşürken neden
gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek
isterler. Yani hissetmek isterler. Ben de seni ruhumun derinliklerinde
hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum. Sevgililer günümüz kutlu olsun!


• Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir
gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

• Bulutlara
yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım
gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu
olsun!

• Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına.
Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

• Hani en güzel
aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana!.. Sevgililer
Günnü kutlu olsun birtanem, seni çok seviyorum.

• Gece bir başka giyer
siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu
sen yanımda yoksan eğer. Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında
mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi
geceler öpücüğü, uzat yanağını . Muuckk!!!

• Kimsin sen? Yaşamak isteyip
de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin
sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim.

• Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı,
çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.


• Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım...
Sevgililer günün kutlu olsun biricik aşkım!

• Yüreğimdeki tek arzu,
hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim... Sevgililer
gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.

• Güneşin doğduğu da bir gerçek
battığı da... Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de... Ne çıkar tüm
gerçekleri saysak tek tek. Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek...

• Sen
benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir.
Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.

• Yüreğim hafif
ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye
kaç kez güneşe asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

• Sevgililer
gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde
sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü,
yanağını uzat. Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini
kalbine koy; ben hep ordayım!

• Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan!
Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım
nice yıllara.

• Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları
bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Daha nice sevgililer gününü beraber
geçirmek dileğiyle.

• İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu.
Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer
günümüz kutlu olsun!

• Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum
sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut
ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

• Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler
geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer.
Sevgililer günün kutlu olsun!

• Denizi içerken maviler takıldı boğazıma,
karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün
kutlu olsun.

• Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta
olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana,
imkansız olduğun için tutkunum sana. Sen çöllerde serap, engin denizlerde
yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin... Bil ki
çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!

• Gözlerin nehir kirpiklerin
köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.
Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana.

• Hani gözler vardır
sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni
anlatır... Nice sevgililer günlerine minik bebeğim.

• Seni her düşündüğümde
kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim
artık bir gökyüzüm var... Sevgililer günümüz kutlu olsun!

• Bugün her
zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup
seni düşündüm... Sevgililer günün kutlu olsun!

• Yedi ayrı iklimden yedi
çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten
bal yapsa senin kadar tatlı olamaz... İyi ki varsın!

• O kadar güzelsin ki
yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak
geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum.
Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de
dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir
rüyasın! Seni çok seviyorum. Sevgiler günümüz kutlu olsun
sevgilim!

• Sana
bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi
ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

• Bazı
rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel olur.Benim en
uzun ve en güzel rüyam, şu an bu mesajı okuyor. Seni çok ama çok seviyorum
biriciğim. Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibideğil, özlediğimi bil her
an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil! Seni o kadar çok özledim ki...
Sevgililer gününde yanında olup sana sana sarılmak için çıldırıyorum...


• Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve
sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim. Daha nice mutlu sevgililer gününe.


• Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe
götürdüğün için teşekkürler. Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte
canım.

• Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki
sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir... Bu
sevgililer gününde yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle. Seni
seviyorum!

• Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar,
dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin
ışıklarından daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle
sevgililer günün kutlu olsun!

• Bir demet gül vermek isterim sana.
Güllerden güzelsin aslında. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.


• Öperim dudaklarından gül kokulu yanaklarından her dem gözlerimin
hapsindesin kalbimin tek sahibisin... Sevgililer günün kutlu olsun!


• Dün gece sen
uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım
rüzgarlara fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi.

• Sevgililer
gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar
yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!


• Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan
yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!


• Okadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini
tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu
olsun!

• Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60
saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun
olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle
sevgilim... Sevgililer günümüz kutlu olsun.

• Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine
saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli
hazinemsin benim, canımsın.

• Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer.
Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı
okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

• Seni ne kadar sevdiğimi merak
ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur
damlası kadar seviyorum seni...

• Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya
seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana
bağlandım sana taptım.

• Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin
sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!


• Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de
sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.


• Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin
ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu
olsun.-

• Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar
çok seviyorum. Sana "Sevgilim!" diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum.


• Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde
olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!


• Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış.
Eskiler böyle der. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli
hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

• Kuyruklu
yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca
belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem.

• Ayrılık küçük sevgileri
öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını
güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek
sevgilim. Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle...

• Sen
dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha
cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Sevgililer günün kutlu olsun!


• @--)--) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak
bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak vermek
isterdim. Ve seni sevdiğimi fısıldamak.. Sevgililer günümüz kutlu olsun! Seni
denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar kadar çok seviyorum.


gravatar

Baba Ocağı 28. Bölüm İzle

gravatar

Kavak Yelleri 71. bölüm İzle

gravatar

Kavak Yelleri 72. Bölüm Fragmanı

Kavak Yelleri,Kavak Yelleri dizisi,Kavak Yelleri dizisi izle,Kavak Yelleri 72. bölüm,Kavak Yelleri 72. bölüm özeti,Kavak Yelleri 72. bölüm fragmanı,Kavak Yelleri 72. bölüm fragmanı izle,Kavak Yelleri yeni bölüm fragmanı,Kavak Yelleri gelecek bölüm fragmanı,Kavak Yelleri 17 ocak cumartesi izle,Kavak Yelleri 17.01.09 fragman

gravatar

Baba Ocağı 30. bölüm Fragmanı

Baba Ocağı,baba ocağı dizisi,baba ocağı dizisi izle,baba ocağı 30.bölüm,baba ocağı 30.bölüm özeti,baba ocağı 30.bölüm fragmanı,baba ocağı 30.bölüm fragmanı izle,baba ocağı yeni bölüm fragmanı,baba ocağı gelecek bölüm fragmanı,baba ocağı 17 ocak cumartesi izle,baba ocağı 17.01.09 fragman

gravatar

Drakula Filmi İzle





YönetmenFrancis Ford Coppola
YapımcıFrancis Ford Coppola
Fred Fuchs
Senaryo yazarıJames V. Hart
Bram Stoker 'ın romanından
OyuncularGary Oldman
Winona Ryder
Keanu Reeves
Anthony Hopkins

Filmin Konusu :

Genç İngiliz avukat Jonathan Harker (Keanu Reeves) Doğu Avrupa'da Transilvanya'da bir şatonun gayrimenkulu ile ilgili hukuki işlemler yapmak için görevlendirilir. Bu kasvetli şatoya kendini kapatmış olan Kont Drakula (Gary Oldman) uzun zamandır yalnız bir hayat sürmektedir. Tanrı tarafından lanetlenmiş olan kont ölümsüzdür ancak sürekli olarak insan kanı içmesi gerekmektedir. Avukatın nişanlısı Mina Murray'in (Winona Ryder) bir resmini gören Dracula, kaybettiği ve yüzyıllardır aradığı aşkını bulduğuna inanarak Jonathan'ı şatoda tutsak olarak alıkoyar ve Londra'ya Harker'ın nişanlısını aramaya gider.

gravatar

Testere 1 İzle




gravatar

Amerikan Pastası 1







Yönetmen : James B. Rogers
Senaryo : Adam Herz
Yapım : 2001, ABD
Tür : Komedi


Oyuncular
Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Natasha Lyonne, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Seann William Scott, Tara Reid

Filmin Konusu :

İlk olarak 1999 yılında karşımıza gelen " Amerikan Pastası ", gerçek aşkı, cinselliği ve arkadaşlığı keşfetmeye çalışan bir grubun eğlenceli serüvenleriyle pek çok izleyicinin beğenisini kazanmış, gösterime girdiği bütün ülkelerde yılın hit komedi filmleri arasında yerini almıştı.

İki yıl sonra filmin oyuncu kadrosu ve çekim ekibi yeniden biraraya gelerek, kahramanların kolejdeki yılların ardından tekrar biraraya gelişlerini konu alan " Amerikan Pastası 2 " projesini hayata geçirdiler.

Filmin konusu şöyle: Kevin, Jim, Oz, Finch ve Stifler, yetişkinliğe doğru bir adım daha attıkları öğrenim yılının sonunda yazlık bir ve kiralarlar. Dostluklarının ömür boyu süreceğine ve hayatlarının en iyi yaz tatilini geçireceklerine yemin etmişlerdir. Ancak her zaman olduğu gibi, bu düşlerinin gerçekleşmesi kızlarla ilişkilerine bağlıdır. Ama Vicky, Michelle, Nadia, Heather ve Jessica ile ilişkileri hiç de kolay olmayacaktır.

Gürültülü yaz partileri, olmadık talihsizlikler ve kızlarla yaşanan problemlerin ardından, insanlar ve zaman değişse de, dostluğun ömür boyu sürdüğünü keşfederler...

gravatar

Dehşet Odası Türkçe Düplajlı Film İzle





Film Bilgileri :
Yapım : 2007, ABD / Rusya
Tür : Dram / Gerilim / Korku / Suç
Yönetmen : Roland Joffé
Senaryo : Larry Cohen, Joseph Tura
Oyuncular : Elisha Cuthbert, Daniel Gillies, Pruitt Taylor Vince, Michael Harney, Laz Alonso, Maggie Damon
Yapımcı : Mark Damon, Gary Mehlman
Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl
Müzik : Marco Beltrami
Süre : 1 saat, 36 dk.
Gösterim Tarihi : 5 Ekim 2007


Filmin Konusu :
Ünlü manken Jennifer Tree (Elisha Cuthbert) bir seri katil tarafında tuzağa düşürülerek kaçırılır, hiç tanımadığı bir taksi şoförü ile birlikte küçük bir odaya hapsedilir. Sadistçe yapılan işkencelere maruz kalan Jennifer ve şoförün hapsedildikleri mahzenden kaçmaya çalışırken verdikleri mücadele onları duygusal olarak birbirlerine yaklaştıracaktır. Ancak zaman geçtikçe olay daha da karmaşık bir hal alır , acaba Jennifer’in kaçınılmaz sonu ölüm mü?

gravatar

Street Fighter 2 Çizgi Film İzle

gravatar

Barbi Bebek Çizgi Film İzle




Barbie ile Kelebek Perilerinin yepyeni dünyasında buluşun! Mariposa okumayı ve Flutterfield şehrinin dışındaki dünyayla ilgili hayal kurmayı çok seven bir kelebek perisidir. Flutterfield, Kraliçenin parıltılı büyülü ışıkları ile korunmaktadır ama kötü peri Henna, Kraliçeyi zehirleyince, sihirli ışıklar teker teker kaybolmaya başlar.Artık her şey cesur Mariposa ile arkadaşlarının, şehrin güvenli sınırlarının dışına çıkıp,Kraliçeyi kurtaracak gizli panzehiri bulmalarına bağlıdır.Kelebek perileri sonsuza dek değiştirecek bu heyecanlı maceraya siz de katılın! Barbi çizgi film", barbie çizgi film video, çizgi film izle.

gravatar

Pembe Panter - Sihirli oda Çizgi Film İzle

Pembe Panter sihirli oda çizgi film izle,Çizigi Filmleri Buradan İzleyin...

gravatar

Pembe Panter Golf Gezisi İzle



Pembe Panter Golf Gezisi Çizgi Film izle. Pembe panter'i golf merakı sarar, metro tren istasyonunda golf oynayan panter kötü kalpli birisi topu rayların üzerine atar, bizim saftirik pembe panter iner rayların üzerinde golfine devam eder tabi bu esnada tren arkadan çarpar. Şanlı pembe panter golf topunu kutuya atarak kazanır.
Pembe Panter izle, pembe panter çizgi filmi, pembe panter oyunları, pembe panter mp3, pembe panter çizgi

gravatar

Gelecege Dönüş 1 İzle



1985 yılında gösterime girdiginde ozamanda izlenme rekorları kıran filmin ilk serisi

Yapım : 1985, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Komedi / Macera
Yönetmen : Robert Zemeckis
Senaryo : Robert Zemeckis, Robert Zemeckis (Kitap), Bob Gale, Bob Gale (Kitap)
Oyuncular : Marc McClure, Michael J. Fox, Christopher Llyod, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson, Billy Zane, Frances Lee Mccain, Casey Siemaszko, James Tolkan, Claudia Wells, Wendie Jo Sperber, Harry Waters Jr.
Yapımcı : Steven Spielberg, Bob Gale, Kathleen Kennedy, Frank Marshall, Neil Canton
Görüntü Yönetmeni : Dean Cundey
Müzik : Alan Silvestri, Chris Hayes
Süre : 1 saat, 51 dk.
Gösterim Tarihi : 3 Temmuz 1985


Gelecege Dönüş 1 Filmin Konusu ( Özeti ) :

Dönemin özellikle tasarımıyla öne çıkan otomobillerinden olan bir DeLoran'ın içine gizlenmiş icat, Marty'i yanlışlıkla 50'lere geri götürür. Sorumsuz delikanlı bu gösterişsiz Amerikan kasabasında bir kazaya yol açar ve müstakbel anne ve babasının tanışmasına engel olur. Böylece kendisi de hiç doğmamış olacağı için bu durumu düzeltmesi gerekmektedir. Ama hayat sandığından daha karmaşıktır ve sorumluluk kelimesinin anlamını öğrenmek zorundadır.

gravatar

Lanetli Ada Türkçe Düplajlı İzle





Lanetli Ada Filminin Konusu



Edward Malus Kaliforniya otoyol devriyesinde görev yapan bir polis memurudur. Annesiyle seyahat eden küçük bir kızın küçük oyuncak bebeğini vermek için arabalarını dudurur. O sırada bir kamyon arabaya arkadan çarpar ve küçük kızla annesi arabanın patlaması sonucu hayatlarını kaybeder. Edward olayı unutamamaktadır ve ilaç tedavisne başlar. Tam bu sırada eski nişanlısından bir mektup alır. Eski nişanlısı Summersisle Adlı bir adada yaşamakta ve kayıp kızını bulmak için ondan yardım istemektedir. Oraya gitmenin kendisine iyi geleceğini düşünen Edward yola çıkar. Ada halkyla iletişime geçerek araştırmaya başlar. Fakat ada halkı son derece garip ve agresiftir. Edward, tuhaf inançlarla örülü, garip olaylarla karşı karşıya olduğunu anlar.

Yönetmen : Neil LaBute
Senaryo : Neil LaBute
Oyuncular : Nicolas Cage, Ellen Burstyn, Ellen Burstyn, Kate Beahan, Frances Conroy
Filmin Türü : Drama, Macera
Orijinal Adı : The Wicker Man
Yapımcı Firma : Millennium Films Inc, Nu-Image Films
Yapım Yılı : 2006
Yapım Ülkesi : Almanya, ABD
Orijinal Dili : İngilizce
Filmin Süresi : 102 dakika
Resmi Sitesi : http://thewickermanmovie.warne..
Dağıtıcı Firma : UNP Filmcilik
Maliyet : 0
Hasılat : 0
Ziyaretçi Sayısı : 0
Vizyon Tarihi : 03.11.2006

gravatar

Adanalı 10. Bölüm Fragmanı İzle

gravatar

Papatyam 2. Bölüm Fragmanı

gravatar

Asi 49. Bölüm Fragmanı



Asi, Asi Izle, Asi Dizi Izle, Asi Dizisi, Asi 49.Bölüm Izle, Asi 49. Bölüm Fragmanı Izle, Asi 49 Bölüm Fragmanı Izle, Asi Yeni Bölüm, Asi Son Bölüm, Asi Canlı Izle, Asi Dizi Izle, Asi DiziFRM, Asi Dizisi

gravatar

Gaziantepspor Beşiktaş Maçı İzle

Gaziantepspor Beşiktaş maçını izle,Gaziantepspor Beşiktaş,Gaziantepspor Beşiktaş maçının özeti,Gaziantepspor Beşiktaş maçının önemli anları,Gaziantepspor Beşiktaş maçının geniş özeti izle,Gaziantepspor Beşiktaş maçının önemli anlarını seyret,Gaziantepspor Beşiktaş maçını online izle,Gaziantepspor Beşiktaş maçının golleri izle,Gaziantepspor Beşiktaş maçını bedava ligtv izle,Gaziantepspor Beşiktaş maçının gollerini kim attı,Gaziantepspor Beşiktaş bu akşam saat kaçta,Gaziantepspor Beşiktaş maç kadroları,Gaziantepspor Beşiktaş 10 ocak cumartesi izle,Gaziantepspor Beşiktaş 10.01.09 cumartesi

gravatar

En Hızlı Sütyen Giyen Kadın

gravatar

Canlı Yayında Silikon Testi

sunucunun kadının gögsünün silikonlu olup olmadığının test etmek için sıkmaya kalkışınca herkes şaşkına döndü..

gravatar

Gönül Yarası İzle


Nazım Bey(Şener Şen), Anadolu’da öğretmenlik yaptıktan sonra İstanbul’a dönmüştür. Burada Takoz Atakan’ın taksisinde şoförlük yaparak geçimini sağlamaya çalışan Nazım öğretmenle Dünya(Meltem Cumbul)’nın yolları kesişir. Türkücü Dünya, psikolojik sorunları olan kocasından kaçıp İstanbul’a gelen ve kızıyla birlikte bir pavyonda çalışmaya başlayan bir kadındır.
Nazım Bey, Dünya’yı her gün işe götürüp getirmeye başlar. Ancak, bir gün Dünya’nın eski kocası pavyonu basar. Nazım öğretmen de bu durumu görüp Dünya’ya ve küçük kızına sahip çıkar.

1.Kısım:


2.Kısım :

gravatar

A.R.O.G İzle

G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif’e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı AROG’da Arif’in yeni maceralarını izleyeceğiz.



gravatar

Osmanlı Cumhuriyeti Orjinal Çekim İzle


1. Cd

2. Cd


Osmanlı Cumhuriyeti filmi vizyona girmeden önce çok konuşuldu ve istenilen hedef kitleye ulaşamıyacağı söylendi ama aksin izleyicilerden tam not alan Osmanlı Cumhuriyeti beklenenden daha fazla komik ve güzel bir yapım olduğunu gösterdi...

Filmin Konusu :

Film, 1888 yılında başak tarlasında koşan ve sonra Atatürk olduğu anlaşılan çocuğun bir ağaca tırmanıp , kafesteki bülbülü alırken kafasının üzerine düşmesiyle başlıyor. Ardından filmin kararması ile 2007 yılına geliniyor. Filmde Atatürk’ün hiç lider olmaması, Kurtuluş Savaşı’nın yapılmamasıyla cumhuriyet değil Osmanlı Cumhuriyeti’nin günümüze uyarlanmış devamı anlatılıyor. Türkiye Cumhuriyeti yerine Osmanlı Cumhuriyeti’nin devam etmesi, ülkede yabancıların toprakları paylaşması, Ankara’nın başkent olmaması, padişahın olması, hükümetin AB yanlısı olması, tabelaların, plakaların hem Türkçe, hem Arapça olması, padişahın sürgüne gönderilmesi, padişahın kaftanının altında takım elbise olması gibi trajikomik hikayeler ve ayrıntılar yer alacak. Filmin ikinci yarısında ise Atatürk’ün var olduğu bir Cumhuriyet anlatılıyor.

gravatar

Görünmez Hedef Film İzle





Film Bilgileri :
Yapım : 2007, HongKong / Çin
Tür : Aksiyon / Suç
Yönetmen : Benny Chan
Senaryo : Benny Chan, Chi-man Ling
Oyuncular : Jacky Wu, Andy On, Lisa Lu, Nicholas Tse, Shawn Yue, Jaycee Chan
Yapımcı : Benny Chan, Cary Cheng
Görüntü Yönetmeni : Kwok Hung Chan, Chiu-lam Ko
Müzik : Anthony Chue
Süre : 2 saat, 09 dk.
Gösterim Tarihi : 19 Temmuz 2007

Filmin Konusu :
Tien Yeng Seng ve kendisi gibi öksüz altı arkadaşı, askeri eğitimlerini ve akabinde girdikleri sıcak çatışmalarla da stajlarını tamamladıktan sonra ordudan ayrılırlar. Yedi öksüz asker, kardeşlik yemini eder ve kendilerinin değimi ile bir aile, İnterpol’e göreyse bir çete kurarlar.Tien Yeng Seng ve kardeşlerinin yaptığı bir zırhlı araç soygunu, üç polis memurunun onları yakalamayı, hatta onlardan intikam almayı bir takıntı haline getirmesine yol açar. Dedektif Chun, soygunun yapıldığı caddedeki bir kuyumcuda nikah yüzüğü beğenmeye çalışan nişanlısını; çetenin kullandığı patlayıcılar yüzünden kaybeder ve intikam için and içer. Hong Kong’un en sert, en iyi ve en meşhur dedektiflerinden biri olan Wei, Zırhlı araç soygunundan sonra ekibi ile çeteyi tesadüfen durdurur. Fakat Dedektif Wei’de dahil olmak üzere ekibin tüm üyeleri çete mensublarından komalık oluncaya kadar dayak yer. Hatta Dedektif Wei, dayakla doymaz ve üstüne kurşun bile yer..Çömez bir polis memuru olan Ho, bir dedektif olan ağabeyini örnek almaktadır. Ancak ağabeyinden uzun zamandır haber alamamıştır. Buna rağmen ağabeyinin hayatta olduğuna, hala iyi bir polis olduğuna ve gizli görevine devam ettiğine inanmaktadır. Ancak üstleri Ho gibi düşünmemektedir. Ağabeyinin çete ile ilişkisinin olması, çetenin ise emniyetin bir numaralı gündemi halinegelmesi sonucu; Ho açığa alınır. Dedektif Chun ve Wei’de müfettişler gibi düşündüğünden; intikam alabilmek için; ayrı ayrı açığa alınan Ho’nun peşine düşecek ve çok geçmeden de çete ile tekrar karşı karşıya geleceklerdir.

gravatar

Ölümcül Temas Yabancı Sinema İzle








film izle , indirmeden film izle , online film izle , internetten film izle , film seyret,sinema filmi izle , sinema izle , online sinema , izle , tv izle , canlı tv izle

gravatar

Karanlık Yükseliyor Sinema İzle



DArk İs Rising İZle



Film Bilgileri :
Yapım : 2007, ABD
Tür : Aksiyon / Dram / Fantastik / Macera
Yönetmen : David L. Cunningham
Senaryo : John Hodge, Susan Cooper (Kitap)
Oyuncular : Ian McShane, Christopher Eccleston, Jonathan Jackson, Gregory Smith, Amelia Warner, Wendy Crewson, Alexander Ludwig
Yapımcı : Marc E. Platt
Görüntü Yönetmeni : Joel Ransom
Müzik : Christophe Beck
Süre : 1 saat, 40 dk.
Gösterim Tarihi : -


Filmin Konusu :
The Dark is Rising; 11 yaşına bastığında karanlık güçlere karşı savaşan ölümsüz savaşçıların sonuncusu olduğunu keşfeden Will Stanton adında bir çocuğun yaşadığı fantastik olayları konu alıyor. Will doğuştan sahip olduğunu öğrendiği inanılmaz güçlerle doğmuştur ve bu tanrısal güç sayesinde bir kahraman olacaktır. Bir işaret avcısı olan Will altı büyülü işareti bulmalı ve Karanlık ile aydınlık arasındaki savaşta ölümsüzlere bu işaretlerle yardımcı olmalıdır. Will’in macerası ve işaretleri bulma çabası onu tehlikeler, mucizeler ve ödüllerle donanmış bir yola sürükler. Bu macera boyunca düşmanları ve müttefikleri olacak ve işaretleri bulması düşmanları tarafından engellenmeye çalışılacaktır. Will bundan yüzlerce yıl önce Kral Arthur tarafından yapılan son savaş hakkında da çok önemli bilgilere ulaşacaktır.

gravatar

Gizli Deney Filmi Türkçe Düplajlı İzle






Film Bilgileri :
Yapım : 1999, ABD
Tür : Aksiyon / Gerilim / Komedi / Macera
Yönetmen : Hugh Johnson
Senaryo : Mike Cheda
Oyuncular : Cuba Gooding Jr., Skeet Ulrich, Peter Firth, David Paymer, Hudson Leick, Daniel Hugh Kelly, Jim Grimshaw
Yapımcı : James G. Robinson
Görüntü Yönetmeni : David Gribble
Müzik : John Powell
Süre : 1 saat, 42 dk.
Gösterim Tarihi : -

Filmin Konusu :
10 yıl önce Dr. Richard Long (Paymer) tarafından yürütülen orduya ait gizli bir deney başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Dr. Long bu olayın etkilerini üzerinden atmak için küçük bir kasaba olan Montana'ya yerleşmiştir. Deneylerine devam etse de zamanını daha çok, kasabada yalnız yaşayan Tim Mason (Ulrich) adlı gençle balık avlayarak geçirmektedir. Bu ölümcül deney sonrasında suçlanan Andrew (Firth), 10 yılını hapiste geçirdikten sonra tahliye olmuştur. Long'u bulan ve öldüren Andrew kurduğu ölümcül çete ile 'Elvis' adındaki mavi kristal maddenin peşine düşer. Dr. Long ölmeden önce bu maddeyi Mason'a vermeyi başarır. Bu maddenin özelliği 50 Fahreneit 'ın üstünde bir sıcaklığa çıktığı anda patlayarak geniş bir alandaki insanları öldürecek olmasıdır. Mason, bir dondurma satıcısı olan Arlo (Gooding Jr.) ile hem Andrew'in adamlarından kaçmak hem de Elvis'i soğuk tutmak zorundadır

gravatar

Serenity Filmi İzle






Uzay Filmlerini Seven Ve Galaksiler Arası Savaş Filmlerinden Hoşlananlar İçin Harika Bir Film Kaçırılmayacak kadar etkileyici Serenity İzle


Film Bilgileri :
Yapım : 2005, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Macera
Yönetmen : Joss Whedon
Senaryo : Joss Whedon
Oyuncular : Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk, Morena Baccarin, Adam Baldwin, Jewel Staite, Sean Maher, Summer Glau, Ron Glass
Yapımcı : Barry Mendel
Görüntü Yönetmeni : Jack N. Green
Müzik : David Newman
Süre : 1 saat, 59 dk.
Gösterim Tarihi : 2 Aralık 2005



Filmin Konusu :

Galaksiler arasında çıkan savaşın kaybeden tarafında yer alan Yüzbaşı Malcolm Reynolds, görevinden ayrıldıktan sonra sahibi olduğu Serenity adlı uzay gemisiyle taşımacılık yapmaya başlamıştır. Kendisine çok sadık bir ekiple çalışır. Ekip üyeleri arasında kavga ve anlaşmazlıklar hiç bitmese de hepsinin ortak özelliği Malcolm Reynolds’a son derece sadık olmalarıdır. Günün birinde Serenity adlı gemisine iki yeni yolcu alır. Bunlar genç bir doktor ile telepatik güçleri olan kız kardeşidir. Pazarlık yaptıkları fiyattan fazlasını ödemişlerdir. Her ikisi de kainata hükmeden koalisyon güçlerinin elinden kaçmayı başaran kaçaklardır. Koalisyon güçlerinin özellikle genç kızı ele geçirmek için yapmayacağı şey yoktur.

gravatar

Seksi ve Çılgın filmi İzlet



Seksi ve Çılgın İzle



Film Bilgileri :

Yapım : 2008, ABD
Tür : Komedi / Romantik
Yönetmen : Tom Putnam
Senaryo : Heidi Ferrer
Oyuncular : Paris Hilton, Joel Moore, Christine Lakin, Adam Kulbersh, Johann Urb, Alessandra Daniele, Samantha Bailey, Erin Cardillo
Yapımcı : Myles Nestel, Victoria Nevinny, Neal Ramer, Hadeel Reda
Görüntü Yönetmeni : Alex Vendler
Müzik : David E. Russo
Süre : 1 saat, 30 dk.
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008

Filmin Konusu :

Bİlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın (Joel David Moore), hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır. June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir.


film izle , indirmeden film izle , online film izle , internetten film izle , film seyret,sinema filmi izle , sinema izle , online sinema , izle , tv izle , canlı tv izle

gravatar

Kutsal Damacana Filmini İzle


Başrolde ŞAfak Sezerin Rol Aldıgı Gerçekten Harika Bir Komedi Filmi Kutsal Damacana,Kutsal Damacana İzleyenleri Gülmekten Kırıp Geçirecek Zevkle Kahkaha ile izleyeceginiz bir Film,türk sineması komedi tarzı filmlerle daha çok izleyiciyi etkiliyor... Neyse İyi Seyrler...




Film Bilgileri :

Yapım : 2007, Türkiye
Tür : Komedi
Yönetmen : Kamil Aydın, Ahmet Yılmaz
Senaryo : Ahmet Yılmaz
Oyuncular : Yıldırım Memişoğlu, Settar Tanrıöğen, Şafak Sezer, Ersin Korkut, Eyşan Özhim, Erdal Tosun, Belgin Bilgin, Ferhat Yılmaz, Şahin Irmak, Büşra Pekin, Berivan Karaman
Yapımcı : Şenol Zencir, Ali Engin Ulusoy
Görüntü Yönetmeni : Varol Şahin
Müzik : Ercan Saatçi
Süre : 1 saat, 45 dk.
Gösterim Tarihi : 20 Aralık 2007

Filmin Konusu :

Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar.


film izle , indirmeden film izle , online film izle , internetten film izle , film seyret,sinema filmi izle , sinema izle , online sinema , izle , tv izle , canlı tv izle

gravatar

Recep İvedik 2 İzle Fragman


vizyona girdiginde çok konuşulan ve gösterime girdiginde haftalar süre sinemalardan kalkmayan ve çogu filmleri geride bırakarak izlenme rekoru kıran recep ivedik filmini devamı recep ivedik 2 filmi şubat ayında vizyona girecek ve ilk filmdeki gibi recep ivedik 2 şuan en merak edilen filmlerde listenin en üst sırasında yer alıyor...

Recep İvedik 2 Filminin Konusu :

Recep’in tek akrabası babannesidir. Babaanne Recep’in yaşadığı sarhoş aylak hayatı bırakıp adam olmasını ister. Recep İvedik 2, babannesinin istekleri doğrultusunda Recep’in adam olma gayretlerini anlatıyor.Recep bu sefer iş peşinde.

Recep İvedik 2 Fragman İzle :

gravatar

Recep İvedik Orjinal Çekim İzle


Recep İvedik gösterime girdigi tarihten itibaren son zamanların en çok izlenen türk filmi oldu.zaten gösterşme girmeden recep ivedik video sitelerinde fragmanları izlenme rekorları kırdı şimdilerde şubat ayında recep ivedik 2 vizyona girecek ilk filmde olduğu gibi yine hasılat rekorları kırmaya devam edecek mi hep birlikte görecegiz.



Filmin Konusu :
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka biri kapıp kaçacakken Recep İvedik olaya müdahale eder. Cüzdanın Antalyalı bir iş adamına ait olduğunu öğrenince Antalya’ya gider ve sahibine teslim eder. Tam dönecekken çocukluk aşkı Sibel’le karşılaşır. Tek amacı kendisini hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmektir. Recep İvedik’in asıl keyifli macerası bundan sonra başlayacaktır.


Yönetici Mesajı :
Film DVD kalitesindedir ve sinema çekimi değildir ! Lütfen emeğe saygın duyun ve filmi izledikten sonra yorum yapın. Reklam alanlarındaki bağlantılara tıklamayı da unutmayınız.

film izle , indirmeden film izle , online film izle , internetten film izle , film seyret,sinema filmi izle , sinema izle , online sinema , izle , tv izle , canlı tv izle

gravatar

Yenilmez 1 Film İzle Türkçe Düplajlı






Boks Tutkunlarının Kaçırmayacagı bir film Yenilmez 1 Sinema Filmi İzleyin iyi Seyirler..

Film Bilgileri :
Yapım : 2002, ABD / Almanya
Tür : Aksiyon / Dram / Spor / Suç
Yönetmen : Walter Hill
Senaryo : David Giler, Walter Hill
Oyuncular : Ving Rhames, Wesley Snipes, Jon Seda, Michael Rooker, Peter Falk, Johnny Williams
Yapımcı : Wesley Snipes, Walter Hill
Görüntü Yönetmeni : Lloyd Ahern
Müzik : Stanley Clarke
Süre : 1 saat, 34 dk.
Gösterim Tarihi : 23 Ağustos 2002


Filmin Konusu :
Namalup dünya ağırsiklet boks şampiyonu George Chambers (IceMan), tecavüz suşundan tutuklanarak hapse atılır.. Girdiği hapsanede ise, yenilgi yüzü görmemiş bir şampiyon bulunmaktadır, Fakat bu şampiyon hapsaneler arası turnuvalarda efsaneye dönüşmüş olan, yasal dünyada gayriresmi şampiyon olarak adlandırılan Monroe Hutchens (Wesley Snipes) dir.. Bu iki yenilmez şampiyonun bulunduğu hapsanede, mafyanın ve devletin en stratejik noktalarında sıkı bağlantıları olan, yaşlı bir boks hastası bulunmaktadır.. Bu yüzyılın boks maçını organize etmek ve iki şampiyonu ringe çıkarmak için gerekli adımların atılması yönünde emir verir.. Artık iki yenilmez arenaya çıkmak için hazırdır...

film izle , indirmeden film izle , online film izle , internetten film izle , film seyret,sinema filmi izle , sinema izle , online sinema , izle , tv izle , canlı tv izle

gravatar

Öldüren Sis Film İzle Türkçe Düplajlı






Film Bilgileri :

Yapım : 2007, ABD
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Fantastik / Gerilim / Gizem / Korku
Yönetmen : Frank Darabont
Senaryo : Stephen King (Kitap), Frank Darabont
Oyuncular : Julio Cedillo, Laurie Holden, Marcia Gay Harden, William Sadler, Thomas Jane, Andre Braugher, Alexa Davalos, Frances Sternhagen, Nathan Gamble, Jeffrey DeMunn, Kip Cummings, Dodie Brown, John F. Daniel, Taylor E. Brown, Jay Amor, Kevin Beard, Derek Cox-berg, Gregg Brazzel, Mathew Greer, Juan Gabriel Pareja, Walter Fauntleroy, Amin Joseph, Kelly Collins Lintz, Ginnie Randall, Tiffany Morgan, Kim Wall, Ron Clinton Smith, Sonny Franks, Ron Fagan
Yapımcı : Frank Darabont, Harvey Weinstein, Bob Weinstein, Liz Glotzer, Anna Garduno, Denise M. Huth, Randi Richmond, Richard Saperstein
Görüntü Yönetmeni : Ronn Schmidt
Müzik : Mark Isham
Süre : 2 saat, 07 dk
Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008

Filmin Konusu :
Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır. Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar… Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür? Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar mı?

film izle , indirmeden film izle , online film izle , internetten film izle , film seyret sinema filmi izle , sinema izle , online sinema , izle , tv izle , canlı tv izle

gravatar

Black Water Film Türkçe Düplajlı İzle







Korku Filmleri Sevenleri İçin Muhteşem bir Gerilim yeni vizyona girmiş olan bir korku filmi izleyin

Film Bilgileri :
Yapım : 2007, Avustralya
Tür : Gerilim / Korku / Macera
Yönetmen : David Nerlich, Andrew Traucki
Senaryo : David Nerlich, Andrew Traucki
Oyuncular : Diana Glenn, Maeve Dermody, Andy Rodoreda, Ben Oxenbould, Fiona Press
Yapımcı : Michael Robertson
Görüntü Yönetmeni : John Biggins
Müzik : Rafael May
Süre : 1 saat, 25 dk.
Gösterim Tarihi : 1 saat, 30 dk.


Filmin Konusu :
Gerçek olaylardan uyarlanmıştır... Kuzey Avustralya’da tatildeyken Gracie, kocası Adam ve genç kız kardeşi Lee, balık avlamak için Blackwater Barry turuna katılmaya karar verirler. Rehberleri olan Jim küçük bir bot kullanmaktadır. Nehir boyunca ilerleyip onları özel bir bölgeye getirir. Durdukları sırada büyük bir timsah botlarını parçalar ve Jim’i anında öldürür. Kurtulan üç kişi bir ağaca tırmanırlar ve kimsenin onları kurtarmaya gelmeyeceğini farkederler. Bir şekilde korunaklı mekanlarına geri dönmenin yolunu bulmak zorundadırlar.

film izle , indirmeden film izle , online film izle , internetten film izle , film seyret
sinema filmi izle , sinema izle , online sinema , izle , tv izle , canlı tv izle

gravatar

Şeytanın Berberi Film Türkçe Düplajlı İzle





film izle , indirmeden film izle , online film izle , internetten film izle , film seyret ,sinema filmi izle , sinema izle , online sinema , izle , tv izle , canlı tv izle,korku filmi izle,gerilim filmi izle,korku video filmi izle

gravatar

Zor Ölüm 4 Türkçe Düplajlı İzle



1. Cd


2. Cd



Filmin Açıklaması :

Zor Ölüm dört Diger Film Serilerinin Devamı yine başrolde amerikan film sinemasının vazgeçilmez aktörlerinden bruce willis başrolde....

Oyuncu Kadrosu :

Yönetmen Len Wiseman
Senaryo Mark Bomback, Mark Bomback
Oyuncular Bruce Willis, Timothy Olyphant, Maggie Q, Justin Long, Mary Elizabeth Winstead
Filmin Türü Aksiyon, Gerilim
Orijinal Adı Die Hard 4.0
Yapımcı Firma Cheyenne Enterprises
Yapım Yılı 2007
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 0 dakika
Dağıtıcı Firma Özen Film
Vizyon Tarihi 29.06.2007

Zor Ölüm 4 Filmin Konusu :
Geçen yıllarda artık yaşlanmaya başlayan polis memuru John McClane Bruce Willis, karısından boşanmış ve alkol tedavisi görmektedir. Artık polis departmanında çalışmayan McClane, devlete bağlı bir güvenlik biriminde tehlikeli bilgisayar korsanlarını takip etmektedir. Matt Foster Lustin Longisimli genç bir korsanı tutuklamak için yolda olduğu bir sırada, trafiğin içinde sıkışmış durumda iken, terörist saldırıların modern bir versiyonunu ilk elden yaşar. Greg Pope Timothy Olyphant tarafından yönetilen bir bilgisayar korsanları çetesi, Amerika’nın bilgisayar altyapı unsurlarına saldırıp, işe trafik ışıklarından başlayarak sistemleri teker teker kapatmaktadırlar. Bankalar arası bilgisayar ağlarına ve borsaya da müdahale ettikten sonra, Amerika’nın ekonomisi çökmeye başlamıştır. Her zamanki gibi McClane, bütün bu olayların ortasında kalıvermiştir. Görünüşe göre yeni tutukladığı Matt, teröristlerin tam olarak ne yapmak istediklerini ve amaçlarına ulaşmak için hangi adımları atmaları gerektiğini anlayabilecek kadar parlak bir zekaya sahiptir. Sofistike suçlular, ülkeyi dizlerinin üzerine çöktürmek için neredeyse kusursuz bir plana sahiptirler; fakat eski moda bir polis ve zeki bir bilgisayar cambazının işleri çözmeye çalışacaklarını akıl edememişlerdir. Bütün ulus çöküp dağılmadan önce, McClane ve Foster ikilisinin teröristlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlayıp, bir an önce onlara ulaşıp durdurmaları gerekmektedir