gravatar

Amerikan Pastası 1







Yönetmen : James B. Rogers
Senaryo : Adam Herz
Yapım : 2001, ABD
Tür : Komedi


Oyuncular
Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Natasha Lyonne, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Seann William Scott, Tara Reid

Filmin Konusu :

İlk olarak 1999 yılında karşımıza gelen " Amerikan Pastası ", gerçek aşkı, cinselliği ve arkadaşlığı keşfetmeye çalışan bir grubun eğlenceli serüvenleriyle pek çok izleyicinin beğenisini kazanmış, gösterime girdiği bütün ülkelerde yılın hit komedi filmleri arasında yerini almıştı.

İki yıl sonra filmin oyuncu kadrosu ve çekim ekibi yeniden biraraya gelerek, kahramanların kolejdeki yılların ardından tekrar biraraya gelişlerini konu alan " Amerikan Pastası 2 " projesini hayata geçirdiler.

Filmin konusu şöyle: Kevin, Jim, Oz, Finch ve Stifler, yetişkinliğe doğru bir adım daha attıkları öğrenim yılının sonunda yazlık bir ve kiralarlar. Dostluklarının ömür boyu süreceğine ve hayatlarının en iyi yaz tatilini geçireceklerine yemin etmişlerdir. Ancak her zaman olduğu gibi, bu düşlerinin gerçekleşmesi kızlarla ilişkilerine bağlıdır. Ama Vicky, Michelle, Nadia, Heather ve Jessica ile ilişkileri hiç de kolay olmayacaktır.

Gürültülü yaz partileri, olmadık talihsizlikler ve kızlarla yaşanan problemlerin ardından, insanlar ve zaman değişse de, dostluğun ömür boyu sürdüğünü keşfederler...