gravatar

Recep İvedik Orjinal Çekim İzle


Recep İvedik gösterime girdigi tarihten itibaren son zamanların en çok izlenen türk filmi oldu.zaten gösterşme girmeden recep ivedik video sitelerinde fragmanları izlenme rekorları kırdı şimdilerde şubat ayında recep ivedik 2 vizyona girecek ilk filmde olduğu gibi yine hasılat rekorları kırmaya devam edecek mi hep birlikte görecegiz.



Filmin Konusu :
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka biri kapıp kaçacakken Recep İvedik olaya müdahale eder. Cüzdanın Antalyalı bir iş adamına ait olduğunu öğrenince Antalya’ya gider ve sahibine teslim eder. Tam dönecekken çocukluk aşkı Sibel’le karşılaşır. Tek amacı kendisini hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmektir. Recep İvedik’in asıl keyifli macerası bundan sonra başlayacaktır.


Yönetici Mesajı :
Film DVD kalitesindedir ve sinema çekimi değildir ! Lütfen emeğe saygın duyun ve filmi izledikten sonra yorum yapın. Reklam alanlarındaki bağlantılara tıklamayı da unutmayınız.

film izle , indirmeden film izle , online film izle , internetten film izle , film seyret,sinema filmi izle , sinema izle , online sinema , izle , tv izle , canlı tv izle