gravatar

Melekler Korusun 3. Bölüm Özeti

İpek, aranan bir kapkaç çetesi üyesi midir? Melek derdine çare bulabilecek midir? Karakolda gerçekten ayna var mıdır?

Mualla evlenme arifesinde ama dertli! Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar; Mualla’yı da Kazım’a vermesinler türküsü Galata köprüsünden tüm İstanbul’a çınlar!

Kehribar’ın evinin istimlak edilecek olmasıyla Melek için ev bulma telaşı başlar! Melek kız başına bu zorlu şehirde aradığı evi bulabilecek midir? Bulabilse bile evi tutabilecek midir? Tutabilse bile karşılaşacağı sürprizlere ne kadar hazırlıklıdır?

Esin ve Özgür para kazanıp kaldıkları yerin parasını ödeme düşüncesindedir; ancak evde ki hesap çarşıya uymaz, Kızların bir meleğe ihtiyaçları vardır ve İpek melekleri olur; ancak söylenen pembe bir yalan işlerin karışmasına daha çok neden olacaktır!

MELEKLER KORUSUN / YENİ BÖLÜM
SHOW TV
15 OCAK PERŞEMBE 20:00

Etiketler: Melekler Korusun, Melekler Korusun 22 Ocak, Melekler Korusun 22 Ocak fragmanı, Melekler Korusun 22 Ocak izle, Melekler Korusun 22 Ocak kasım Perşembe izle, Melekler Korusun 22 Ocak Perşembe, Melekler Korusun 22 Ocak Perşembe fragman, Melekler Korusun 22 Ocak Perşembe fragman izle, Melekler Korusun 22 Ocak Perşembe izle, Melekler Korusun 22.01.09 izle, Melekler Korusun 22.01.09 Perşembe, Melekler Korusun 3. bölüm, Melekler Korusun 3. bölüm fragman videosu, Melekler Korusun 3. bölüm Fragmanı, Melekler Korusun 3. bölüm fragmanı izle, Melekler Korusun 3. bölüm kesintisiz izle, Melekler Korusun 3. bölüm özeti, Melekler Korusun 3. bölüm seyret, Melekler Korusun bölüm tekrarı izle, Melekler Korusun bu haftaki bölüm özeti, Melekler Korusun gelecek bölüm fragmanı izle, Melekler Korusun Izle, Melekler Korusun yeni bölüm fragmanı izle, Melekler Korusun yeni bölüm izle